VOB

Dispositiu d’interferència de veu per a evitar gravacions no voluntàries de converses en reunions o a través de telèfons mòbils.

Què és VOB?

La gestió de la informació personal i corporativa és cada cop més important i determina la viabilitat de qualsevol inversió o empresa. És ben sabut que tant empresaris com organitzacions són objecte de intromissions involuntàries constants, tant a través de hackers, com de càmeres i de sistemes de gravació de converses en reunions realitzades en un lloc determinat o a través de telèfons mòbils.

Per a solucionar aquest problema i reduir qualsevol risc d’exposició de la nostra informació a tercers, presentem VOB; un dispositiu que interfereix i bloqueja micròfons no autoritzats i evita que qualsevol tipus de telèfon mòbil, gravadora digital o equips d’ espionatge gravin les converses.

La solució

Per a abordar el risc de pèrdua de dades i privacitat involucrats en la gravació de reunions, BNS compta amb una solució de bloqueig de micròfon basada en un sistema d’energia encapsulada generadora d’ones ultrasòniques en diferents freqüències, que satura i elimina completament les funcionalitats de tot tipus de micròfons dins dels seus límits de treball.

VOB evita que telèfons mòbils, gravadores digitals i dispositius d’espionatge gravin converses, i ajuda a l’usuari a mantenir la seva informació i converses en completa confidencialitat. A diferència de qualsevol producte que existeix en el mercat, la nostra tecnologia d’impressió 3D fa que el disseny de la presentació del VOB sigui completament personalitzada i pugui instal·lar-se en qualsevol part d’una habitació, cotxe, o que simplement pugui dur-lo a sobre un mateix on sigui necessari.

Las característiques principals de VOB inclouen el següent:

  • Solució fixa o mòbil.
  • Saturació de 2 bandes ultrasòniques diferents.
  • Cobertura de múltiples direccions per a «il·luminar» àrees fosques.
  • Gran área de cobertura.
  • Disseny personalitzat i imperceptible en sales de reunions o despatxos.
  • Instal·lació en cotxes, o en aparells en moviment.
  • Funcionament amb electricitat fixa o bateria.
  • Total confidencialitat en la instal·lació.
  • No incompleix cap normativa legal ni regulació relacionades amb les comunicacions.

Més informació?

Contacti amb nosaltres i expliqui’ns com el podem ajudar; senti’s segur, a BNS tenim total respecte per les clàusules de confidencialitat i secret professional.

Més productes

Shield

Arc mesurador de temperatura i detector de metalls de gran precisió, desenvolupat i dissenyat amb tecnologia Israelià.

Vault

Emmagatzament, encriptació i control total d’accés de dades per a PC, mòbils o tauletes.

Spear

Navegació completament anònima i segura per Internet per a PC, mòbils o tauletes.