Vault

Emmagatzament, encriptació, filtrat, i control d’accés a la informació i total anonimat en la navegació per Internet en tot tipus de dispositius.

Què és Vault?

Vault és una solució dissenyada  per a brindar a l’usuari una comunicació i navegació completament segura i anònima pel web, així com una completa ciberseguretat en el moment de descarregar arxius i executables.

Vault ha estat creat per a protegir els  usuaris que utilitzen un software o un correu electrònic local, com Outlook, ja que s’encarrega de blindar les comunicacions contra atacs fishing, ransomware, o de qualsevol altre tipus d’amenaça que comprometi els  interessos del client. Vault pot operar tant en un entorn cloud amb punts finals assegurats, o en els  propis servidors del client.

Amb Vault vostè podrà comptar amb els  següents beneficis:

 • Encriptar els comptes de correu electrònic i assegurar la identitat de l’usuari final.
 • Descarregar arxius lliurement amb el filtrat APT.
 • Emmagatzemar dades de manera segura i encriptada.
 • Navegar lliure de riscos, infeccions, virus, malware, spyware i activitats forenses.
 • Evitar perdudes de dades per intrusió, malware, troyans o activitats forenses.
 • Evitar tot tipus de ransomware.
 • Evitar la suplantació de la identitat.
 • Evitar el spoofing, el registre de l’historial de navegació, el robatori de contrasenyes o qualsevol tipus de monitorització.
 • Evitar que els  usuaris puguin divulgar per error credencials corporatives en llocs web maliciosos.
 • Incrementar la productivitat dels usuaris, ja que facilita el control i l’accés a qualsevol tipus de font de dades de manera completament segura.

La solució

Amb Vault, vostè estarà completament protegit. La solució està construïda amb dos subcapes de ciberseguretat d’última generació que blinden les defenses dels dispositius  de l’usuari davant cada una de les amenaces i dels vectors d’atac plantejats per els  hackers.

 1. Spear: solució anònima tot tipus d’activitat a la xarxa i simultàniament executa la navegació en un entorn propi i completament independent al dispositiu de l’usuari.
 2. Vault: solució que s’encarrega de monitoritzar i controlar totes les dades i assegurar els arxius executables.

Amb la nostra solució en el seu conjunt, l’usuari podrà «mirar» les dades i la informació de tot tipus d’arxius amb la total seguretat que es mantindrà fora de perill de qualsevol intent d’infecció, a la vegada que li donarà la possibilitat de gestionar arxius a través d’un sistema de contenidors i de sandbox, els quals tenen com a objectiu filtrar i reconstruir els arxius infectats. Així mateix, i com part del procés del sistema, vostè podrà monitoritzar completament el tràfic dels usuaris i buscar comportaments anormals amb les eines SIEM d’última generació de què disposa.

Més informació?

Contacti amb nosaltres i expliqui’ns com el podem ajudar; senti’s segur, a BNS tenim total respecte per les clàusules de confidencialitat i secret professional.

Més productes

Shield

Arc mesurador de temperatura i detector de metalls de gran precisió, desenvolupat i dissenyat amb tecnologia Israelià.

Spear

Navegació completament anònima i segura per Internet per a PC, mòbils o tauletes.

Vob

Vob

Solució de saturació de micròfons de dispositius digitals per a evitar gravacions no autoritzades.