Spear

Navegació de forma completament segura i anònima a través d’Internet, lliure d’intrusos i d’anàlisis forenses no autoritzats.

Què és Spear?

Spear es una solució d’última generació creada per a navegar per la xarxa de manera segura i completament anònima; utilitza tecnologia d’última generació amb l’objectiu de protegir qualsevol mena d’escletxa o amenaça generada per hackers o per sistemes de monitorització no autoritzats.

Amb Spear vostè podrà navegar de manera completament anònima utilitzant un GlassSphere de contingut, cosa que li dona la capacitat de navegar sense cap mena d’empremta digital o historial, inclús sota l’anàlisi de tot tipus de sistemes forenses.

Amb el Spear vostè podrà gestionar la seva informació personal i corporativa:

  • Navegar lliure de riscos, infeccions, virus, malware, spyware i activitats forenses.
  • Evitar el spoofing, el registre de l’historial de navegació i la monitorització d’activitats.
  • Evitar el risc d’exposició de dades a troyans o a activitats forenses.
  • Evitar l’exposició de credencials a llocs web maliciosos.
  • Evitar l’arxiu i seguiment de dades de navegació i contrasenyes.

La solució

El sistema operatiu i de control sobre el hardware (mòbils, tauletes i portàtils) del Spear permet que només s’executin aplicacions confiables en el dispositiu final, cosa que garanteix que l’usuari no tingui instal·lat cap complement no autoritzat como keylogger, ratolí infectat o fals cable de pantalla connectat al punt final.

El navegador i les aplicacions confiables s’executen en un GlassSphere de continguts cosa que assegura que només els programes autoritzats poden executar-se, també genera l’encriptació de les dades relacionades, fins i tot quan no estan en ús.

Navegació 100% anònima

Spear utilitza tecnologia d’última generació per a assegurar-se que l’activitat de l’usuari es mantingui lliure de falsificacions o de qualsevol tipus de monitorització, o d’anàlisi forense no autoritzada.

  • Spear utilitza un conjunt de servidors 100% anònims como HideMe, NordVPN, ProtnVPN, HotspotShield, entre altres.
  • Spear processa la navegació i fa anònim el tràfic a través del servei d’esfera de continguts.

Navegació 100% segura

Quan l’usuari obre una finestra en el navegador del seu escriptori se’n executa automàticament una altra exactament igual en un navegador independent localitzat dins d’una xarxa de dispositius remots anònims, sobre la qual s’agafa el control a través d’un sistema de streaming segur que treballa com a filtre de seguretat i elimina qualsevol tipus d’amenaça en els dispositius del client.

Aquest procés, que a més a més es realitza amb un sistema d’encriptació complex que protegeix l’anonimat de la navegació; destrueix posteriorment tot l’historial i els registres de l’usuari en el moment de tancar la finestra, cosa que genera una total invulnerabilitat davant qualsevol atac.

És a dir, Spear literalment descarrega el codi, l’executa i el processa per a una navegació segura a través d’un streaming encriptat, mantenint intacte el trànsit i els registres dels dispositius del client.

Més informació?

Contacti amb nosaltres i expliqui’ns com podem ajudar-lo; senti’s segur, a BNS tenim total respecte per les clàusules de confidencialitat i secret professional.

Més productes

Shield

Arc mesurador de temperatura i detector de metalls de gran precisió, desenvolupat i dissenyat amb tecnologia Israelià.

Vault

Emmagatzament, encriptació i control total d’accés de dades per a PC, mòbils o tauletes.

Vob

Vob

Solució de saturació de micròfons de dispositius digitals per a evitar gravacions no autoritzades.