Shield

Parla i envia missatges a través de mòbils o tauletes amb total seguretat i confidencialitat.

Què és Shield?

Shield es una solució d’última generació que assegura i encripta la comunicació de veu i text dels telèfons mòbils i tauletes d’ un grup de confiança, i que es connectin a través d’una xarxa mòbil o Wi-Fi.

Els sistemes de seguretat de Shield, a més a més de fer completament confidencial qualsevol comunicació que s’emeti o es rebi en el dispositiu, denega tot intent d’activitat o descàrrega, fet que garanteix la impossibilitat de qualsevol tipus de control extern o escolta no autoritzada, o fuga de dades  del dispositiu.

Shield, a més a més de complir amb la norma internacional d’encriptació FIPS 140-2, ha estat provat i aprovat por institucions oficials de seguretat de diversos països, como el US Department of Defense, la UK CESG o la Australian Signals Directorate.

La solució

Shield és un dispositiu de comunicació segur per a un grup confiable, únic en el mercat i que compta amb les millors funcionalitats del mercat:

Compta amb sistema operatiu propi que protegeix el hardware (telèfon o tauleta), que es connecta a la xarxa sense cap mena de desviació ni bypass amb tercers, compta amb un sistema d’encriptació de dades  d’última generació que es transfereixen a través de servidors proxy segurs i xifrats ubicats arreu del món

Compta amb un sistema de seguretat únic, que permet, en cas de robatori o pèrdua, d’expulsar a un determinat dispositiu del grup de confiança, bloquejar el seu us, esborrar tota la informació o destruir completament el hardware (xip de memòria), tot de forma remota i immediata.

Compta amb una protecció de tràfic de dades del tipus AES256 i SHA3, que compleix amb les normes federals de confidencialitat de totes les institucions de seguretat del govern dels EE.UU. Els 60 servidors proxy que componen la xarxa de comunicació del Shield i la clau d’encriptació, que canvia cinc (5) vegades per segon com a mínim, permeten disposar d’una qualitat de veu estable i d’un nivell de seguretat que impossibilita  qualsevol possibilitat d’èxit d’un atac o interferència.

Compta amb un servei de monitorització i suport tècnic remot 24/7 ubicat a España i a Israel, que possibilita la resposta immediata davant qualsevol sol·licitud de servei, així com ens alerta de qualsevol tipus d’activitat sospitosa o intent d’atacs als nostres clients.

Més informació?

Contacti amb nosaltres i expliqui’ns com podem ajudar-lo; senti’s segur, a BNS tenim total respecte per les clàusules de confidencialitat i secret professional.

Més productes

Vault

Emmagatzament, encriptació i control total d’accés de dades per a PC, mòbils o tauletes.

Spear

Navegació completament anònima i segura per Internet per a PC, mòbils o tauletes.

Vob

Vob

Solució de saturació de micròfons de dispositius digitals per a evitar gravacions no autoritzades.