Shield

Arc mesurador de temperatura i detector de metalls de gran precisió, desenvolupat i dissenyat amb tecnologia Israelià.

Què és Shield?

El Shield és un arc de seguretat d’última generació que serveix per al mesurament de la temperatura corporal i de la detecció de metalls amb gran precisió. Va ser dissenyat per BNS Security en conjunt amb Recognix, empresa israeliana capdavantera en el reconeixement biomètric i d’imatge, seguint els estàndards més exigents de qualitat, sensibilitat, durabilitat i estabilitat del mercat de la seguretat internacional.

És l’únic arc de seguretat que compta amb un sistema de mesurament multisensor de temperatura i metalls, que monitoritza en temps real i amb total fiabilitat usuaris de tota grandària i en qualsevol tipus d’ambient. A més d’augmentar els nivells de reconeixement, incrementa la velocitat del procés de seguretat, el que ajuda a eliminar cues o retards en els accessos sense incrementar riscos de falsos positius.

BNS Security no només desenvolupa dispositius de seguretat, sinó també compta amb tots els drets de propietat intel·lectual dels productes que comercialitza.

Tenim un equip tecnològic a Israel amb experiència en el desenvolupament de sistemes de raigs X, reconeixement facial, anàlisi d’empremtes dactilars i processament d’imatges. La nostra excel·lent capacitat de desenvolupament tècnic i d’actualització de sistemes ens ha portat a estar a l’avantguarda tecnològica de el sector de la seguretat professional.

Com funciona?

Una vegada que l’usuari creua el Shield, el sistema mesura amb total precisió la temperatura corporal des de diversos sensors infrarojos reconfirmant els resultats des d’angles diferents, així com detecta el lloc precís on s’amaguen metalls a través de sis sensors que redueixen a la mínima expressió els falsos positius.

L’arc de seguretat de BNS Security ha estat dissenyat per ser utilitzat en aeroports, estacions de tren, seus oficials, cinemes, teatres, sales de concerts, hotels, centres de comercials, entre d’altres; llocs que compten amb una gran afluència de públic i que necessiten agilitzar els processos de seguretat sense incrementar els riscos.

Més informació?

Contacti amb nosaltres i expliqui’ns com podem ajudar-lo; senti’s segur, a BNS tenim total respecte per les clàusules de confidencialitat i secret professional.

Més productes

Vault

Emmagatzament, encriptació i control total d’accés de dades per a PC, mòbils o tauletes.

Spear

Navegació completament anònima i segura per Internet per a PC, mòbils o tauletes.

Vob

Vob

Solució de saturació de micròfons de dispositius digitals per a evitar gravacions no autoritzades.