BNS Security

Consultoria estratègica i solucions de ciberintel·ligència corporativa, ciberseguretat, OSINT i anàlisi forense d’equips i drons.

Qui som?

BNS és un equip internacional amb més de 10 anys d’experiència en la gestió d’informació crítica i ciberintel·ligència amb operacions en diversos països, i amb una gran capacitat de personalització de solucions tant per a clients institucionals com corporatius.

El nostre equip d’analistes està format per professionals d’experiència contrastada ubicat en els nostres centres d’operacions d’Espanya i Israel, els quals compten amb tecnologia d’última generació que els permet monitoritzar en temps real qualsevol mena de situació crítica i prevenir les possibles conseqüències negatives, tant per a institucions, empreses, o persones.

En què et podem ajudar?

A BNS som conscients que la seguretat de la informació, de les comunicacions i de la reputació dels nostres clients són la clau per a la presa de decisions eficients i per al desenvolupament sòlid de la seva empresa; per això, BNS ofereix un servei completament personalitzat de consultoria en ciberseguretat i ciberintel·ligència corporativa, basat en solucions de última generació i que són gestionades pel nostre equip professional d’analistes.

Amb BNS no només podrà solucionar qualsevol situació crítica que aparegui, sinó que també podrà saber com gestionar-la internament de manera immediata, utilitzant el coneixement i les eines que compartim en els diferents programes especialitzats de formació que organitzem en el nostre centre tecnològic a Israel.

Per què escollir-nos?

Perquè BNS compta amb un equip internacional format a Israel amb experiència real en operacions de prevenció i situacions crítiques en més de 8 països. La trajectòria professional dels analistes de BNS i la constant actualització dels nostres sistemes de monitorització, prevenció i anàlisi, garanteixen la professionalitat i els resultats dels nostres serveis.

Amb BNS vostè comptarà amb un equip de:

  • Analistes multidisciplinaris i multilingües.
  • Equips i sistemes de última generació.
  • Consultoria global de prevenció i seguretat.
  • Certificacions internacionals d’anàlisi forense.
  • Capacitat d’internacionalitzar les operacions.
  • Solucions completament personalitzades.
  • Centre tecnològic i d’operacions a Israel.
  • Alts nivells de confidencialitat.

Més informació?

A BNS tenim un respecte total per les clàusules de confidencialitat i secret professional en tots els projectes; contacti amb nosaltres i senti’s segur de que tota la seva informació es mantindrà segura i sense cap mena de gestió inapropiada.