Ciberseguretat

Anàlisi de vulnerabilitats, encriptació de comunicacions, test de intrusió, (DLS) i gestió segura d’informació.

Els cirberriscos i les ciberamenaces avancen molt de pressa, essent avui en dia un dels més grans perills per a qualsevol organització. Amb BNS vostè tindrà la màxima i més transparent informació possible de qui, quan, on i per què succeeixen les amenaces, així com el més important: l’ajudarem a prevenir-les i neutralitzar-les de la manera més eficient i confidencial del mercat.

BNS compta amb un equip professional amb experiència contrastada i amb els serveis tecnològics centrals ubicats a Israel; comptem amb capacitat de monitorització real  de tot tipus d’amenaces les 24 hores del dia, garantint així la previsió i reacció més ràpida davant de qualsevol incident que pugui afectar la seva persona o organització.

Què fem?

El servei de consultoria de ciberseguretat de BNS genera estratègies corporatives completament personalitzades, les quals abasten solucions que van des de l’anàlisi de vulnerabilitats, encriptació de comunicacions, test de intrusió, (DLS) Data Loss Prevention, gestió de servidors i llocs de treball segurs.

Més informació?

Contacti amb nosaltres i expliqui’ns com podem ajudar-lo; senti’s segur, a BNS tenim total respecte per les clàusules de confidencialitat i secret professional.

Més serveis