Ciberintel·ligència

Intel·ligència corporativa, Brand Protection, Compliance, vigilància digital i prevenció i identificació de riscos.

La ciberintel·ligència ajuda a prevenir situacions que afecten l’activitat personal o la operativa legal, financera i comercial d’una empresa. Amb BNS vostè podrà saber i controlar qui, quan, on i per què succeeixen les amenaces, així com el més important: l’ajudarem a prevenir-les i neutralitzar-les de la manera més eficient i confidencial del mercat.

El servei de ciberintel·ligència de BNS està gestionat per un equip professional amb nombrosos anys d’experiència i amb operacions tant en països europeus com a Israel. Els nostres analistes ubicats a Europa, Àsia i Amèrica Llatina l’ajudaran a prevenir, detectar i neutralitzar qualsevol tipus de situació que pugui obstaculitzar la seguretat i l’eficient funcionament d’una persona, institució o empresa.

Què fem?

Amb la utilització de les eines més avançades del mercat i amb l’experiència de camp en HUMINT en situacions crítiques, BNS estudia minuciosament cada cas, crea una estratègia personalitzada i executa el pla d’acció més adequat i eficient per a la realitat digital diària de cada client.

Algunes de les aplicacions del servei de ciberintel·ligència de BNS  inclouen intel·ligència corporativa, brand protection, Compliance, vigilància digital, prevenció i identificació de riscos, així com supressió de contingut indexat a Internet.

Més informació?

Contacti amb nosaltres i expliqui’ns com podem ajudar-lo; senti’s segur, a BNS tenim total respecte per les clàusules de confidencialitat i secret professional.

Més serveis