Anàlisi forense

Extracció segura i anàlisi d’informació d’equips informàtics, de telecomunicacions i drons.

El servei de forensic o anàlisi forense de BNS l’ajudarà a recuperar i obtenir informació valuosa a través de l’extracció segura de dades a través d’equips d’última generació utilitzats per les principals agències d’investigació i intel·ligència d’Israel, i  obtenir informes de perícia judicial completament detallats i vàlids a nivell europeu.

Què fem?

Comptem amb professionals altament especialitzats i amb equips d’última generació que ens permeten poder gestionar investigacions i perícies judicials en tota mena de suports digitals de comunicació como servidors, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes i drons.

Algunes de les aplicacions del nostre servei d’anàlisi forense són:

  • Informes pericials judicials o extrajudicials de ciberdelicte.
  • Clonat i anàlisi total de discos durs, telèfons mòbils i drons.
  • Recuperació total d’informació de discos durs, telèfons mòbils i drons.
  • Contraespionatge.
  • Detecció i anàlisi de fuga d’informació.
  • Verificació de la seguretat de correus electrònics, sistemes de missatgeria i xarxes socials.
  • Análisi de la situació de danys de cibercrim.
  • Avaluació de la ciberseguretat real del client.

Amb quina tecnologia?

BNS compta amb l’acreditació oficial d’analistes forenses de la marca israeliana CELLEBRITE, líder mundial d’equips de forensic i proveïdor tecnològic de les forces de seguretat de diversos països arreu del món.  

UFED Ultimate i UFED Physical Analyzer

BNS utilitza el sistema UFED Ultimate, que brinda accés a la més àmplia gama de dispositius mòbils, aplicacions i plataformes de xarxes socials, i ho combina amb el software avançat de descodificació de UFED Physical Analyzer per a obtenir totes les dades digitals de la manera més senzilla i ràpida; i tot dins dels límits legals vigents.

Amb l’UFED Ultimate i UFED Physical Analyzer els nostres analistes poden:

Desbloquejar dispositius amb facilitat
Accelera el temps d’extracció i evita obstacles tècnics per accedir a les dades des de la més àmplia gama de dispositius.

Extreure més dades
Realitza extraccions lògiques, de sistema d’arxius i físiques; i utilitza carregadors d’arrancada exclusius, ADB avançats, EDL i altres mètodes per a obtenir la major quantitat de dades possibles.

Convertir dades xifrades en intel·ligència accionable
Reagrupa les dades del dispositiu i l’aplicació en formats llegibles amb capacitats avançades de descodificació, així com analitza l’espai no assignat per a recuperar dades ocultes o eliminades.

Unificar les dades per a una revisió més exhaustiva
Consolida dades de dispositius d’una varietat de fonts i formats, així com obté una vista organitzada i unificada de la informació.

Examinar el contingut en més de 70 idiomes
Compta amb un suport de traducció amb la finalitat de realitzar una anàlisi ràpida de contingut textual no nadiu en correus electrònics, SMS, missatges de text i xat mentre manté l’idioma d’origen juntament amb la traducció.

UFED Cloud Analyzer

En el món tècnic sofisticat d’avui dia, l’evidència digital sovint resideix fora dels dispositius físics. Per això, BNS utilitza l’eina UFED Cloud Analyzer, que permet extraure, preservar i analitzar dominis, dades de xarxes socials, missatgeria instantània, emmagatzament d’arxius, pàgines web i altre contingut basat en el núvol mitjançant un procés forense de gran eficàcia, tot plegat dins dels límits legals vigents.

Amb l’UFED Cloud Analyzer els nostres analistes, amb base a Israel poden:

Reunir dades socials i basades en el núvol de forma senzilla
Examina dispositius físics per a accedir a noves fonts d’evidència ocultes en les xarxes socials i arxius de dades.

Completar sol·licituds per a dades basades en el núvol
Reuneix dades amb l’autoritat legal adequada de més de 50 xarxes socials més populars.

Capturar i analitzar dades públiques
Accedeix, analitza i integra dades disponibles, inclosa informació de ubicació, perfils, imatges, arxius i comunicacions socials d’aplicacions populars.

Visualitzar dades en un format unificat
Normalitza diferents fonts de dades en el núvol en una vista unificada per tal d’analitzar-los en formats de cronograma, miniatures d’arxius, contactes o mapes.

Més informació?

Contacti amb nosaltres i expliqui’ns com podem ajudar-lo; senti’s segur, a BNS tenim total respecte per les clàusules deconfidencialitat i secret professional.

Més serveis